Kan jeg lage logo i Word?

Ja, det er fult mulig å skape en logo i Word. Samtidig blir spørsmålet om du virkelig vil gjøre det? Dersom du skal skape en gratis logo som skal brukes privat er dette kanskje et like godt valg. Det er ikke spesielt vanskelig å ta i bruk en tekst og enklere innslag ved hjelp av blant annet clip art for å få til noe som ser representativt ut.

Samtidig er det viktig å tenke gjennom at det å skape en firmalogo med Word vil være å ta en unødvendig risiko. Resultatet ser sjeldent profesjonelt ut og er dessuten ikke vektorisert. Det hender at vi blir kontaktet av personer som har laget en egen logo i Word og ønsker at vi skal vektorisere logoen slik at den kan trykkes.

Mange ganger må vi begynne helt fra begynnelsen når vi får tilsendt en slik logo. Det er som regel ikke bare formatet som gjør det vanskelig å trykke logoen. Den må designes med rett design fra start for at de skal se bra ut i ulike sammenhenger.

Med Word kan de fleste lage en logo…

En vektorisert logo er viktig

Ettersom du ikke får en vektorisert logo med Word er dette et dårlig utgangspunkt for en firmalogo og vellykket markedsføring. Når vi tar frem en logo til ditt firma sørger vi alltid for at den kan anvendes i ulike format som:

  • Online
  • E-mail
  • På hjemmesider
  • På trykk
  • I svarthvitt
  • I ulike farger

For at dette skal bli mulig sender vi alle filer som trengs for å senere anvende logoen på riktig måte. Dette er ikke mulig dersom du forsøker å skape en logo i Word. Ikke uten å ta i bruk et annet program og da blir det fort ekstra tidkrevende.

Vi hjelper deg

Kanskje du har tatt i bruk Word for å skisse litt og få ned tanker og ideer på et sted. Uansett om du trenger et designbyrå i Oslo eller Alta – vi hjelper deg gjerne. Du kan gjerne dele din fil med oss og fortelle om dine tanker rundt firmalogoen.

Vi tar i bruk profesjonelle program som er til for design av logo. Word bruker vi kun til tekstbehandling. Med lang erfaring i å ta frem unike design tilpasset den enkelte firma identiteten kan vi garantere at du blir fornøyd. Sjekk ut vår hjemmeside i dag for inspirasjon og pristilbud.