Om oss

Profesjonelle firmalogoer trenger ikke være dyre!

Vår målsetting er å kunne tilby profesjonelt design av logo til fast «internettpris». Fornøyde kunder er vårt viktigste mål. Vår kundekrets består av alt fra nyoppstartede firmaer som er ute etter en grafisk profil i form av logo, til større og middels store multinasjonale firmaer som vil oppdatere sin nåværende logo eller ønsker en ny logo til et nytt produkt.

Fellesfaktoren til de ulike firmaene og Logokompaniet er at vi begge ser logoen som en viktig investering for firmaet og deres varemerke.

Hva skiller oss fra våre konkurrenter?

  • Våre grafiske designere består av en internasjonal gruppe profesjonelle grafiske designere som skaper logoer og andre grafiske prosjekter for multinasjonale firmaer med milliardomsetning.
  • Vi har ingen mellomledd. Når du bestiller fra oss slipper du å betale for møter med reklame- og designbyråer som sitter på dyre kontorer. Vi jobber online og prisene er deretter!
  • Vi spesialiserer oss i det vi er best på – design av firmalogoer. Derfor selger vi aldri reklamekampanjer og andre dyre PR-kampanjer til kunden.
  • Vi har rask levering og leverer innen få dager.
  • Betal aldri mer enn nødvendig når du bestiller hos oss!

100% fornøydgaranti

Vi jobber for at du skal bli fornøyd!

Webkompaniet AS
Akershustranda 15, Skur 35
0150, Oslo
Org nr:999 529 860 MVA