Firmalogo – tre steg til velfungerende design

En firmalogo er virksomhetens ansikt utad og derfor er det viktig at den består av et velfungerende design. Den vil være synlig i mange ulike sammenhenger. Derfor er det naturlig å stille høye krav til design og utforming. En velutviklet og gjennomtenkt firmalogo vil gi gode resultater i lang tid fremover.

Kontakt oss gjerne i dag for å få profesjonell hjelp til å utforme en firmalogo som representerer ditt firma på best mulig måte.

Velfungerende design

For å skape velfungerende design er det viktig å tenke gjennom flere ting. Det er ikke bare å se på en logo man liker og bruke dette som utgangspunkt. Dette kan være en god start, men vi må strekke oss litt lenger for at det skal bli en firmalogo som skiller seg ut og blir lagt merke til.

Steg 1 – Inspirasjon og virkelighet

En god logo består av kreativitet og kunnskap. Det kan være lurt å se på hva konkurrentene har valgt og hva som fungerer for dem. Det er aldri en dårlig ide å bli inspirert av andre, men det er også viktig å utvikle seg selv og tenke kreativt. På den måten kan man skape noe som ikke allerede eksisterer.

Inspirasjon til firmaets logo

Steg 2 – En firmalogo til en hver anledning

Når rett design er på plass må logoen også tilpasser ulike behov og anledninger. Det betyr at vi må være bevisste på hvordan vi skal ta i bruk logoen. For det meste er det best å ta i bruk design og teknikk som fungerer bra i ulike medier.

Når man er ferdig med utvikling av firmalogo skal det være enkelt å ta i bruk logoen i kommunikasjon online, såvel som på fysiske produkter. Det er også viktig at logoen fungerer like bra i svart/hvitt eller med farger. Det skal heller ikke være noe problem å endre størrelsen på logoen dersom det er nødvendig.

Steg 3 – Justeringer

Vi har lang erfaring i utforming av firmalogoer og vet hva som fungerer. Allerede fra start kan vi gjerne hjelpe til med skisser som viser ulike alternativer for din bedrift. Sammen kan vi finne rett utforming og dermed skape en velutviklet logo på en effektiv måte. Det er heller ikke umulig at det blir noen justeringer på veien til den perfekte firmalogoen. Dette er på ingen måte noe problem ettersom vi holder tett kontakt gjennom hele prosessen for å garantere at ditt firma får en logo som symboliserer virksomheten på best mulig måte.