Svart/hvit logo

Trenger du en svart/hvit logo? Det er ikke så vanskelig å lage en logo. Derimot er det langt vanskeligere å lage en vellykket logo som blir husket og gjenkjent. Dersom selskapet allerede er etablert kan utfordringen bli å skape et nytt symbol ettersom mange har sterke viljer og ønsker. Med andre ord er det en utfordring å tilfredsstille alle sine ønsker.

En av de største utfordringene når man utvikler en logo er å skape et moderne og tidsriktig uttrykk samtidig som logoen skal vare over lang tid. Det vil ikke være økonomisk eller bra for bedriften på sikt å bytte logo for ofte. Nøkkelen er derfor å skape et holdbart design.

Sjekk ut vårt utvalg og bestill på vår hjemmeside i dag.

En logo med lang holdbarhet

Det er ingen hemmelighet at svart/hvite logoer fort blir førstevalget når man ønsker en logo som skal passe inn over svært lang tid. Det finnes ulike former som er mer moderne enn andre, men farger er noe som ofte byttes ut. I dag er det ganske lett å kunne identifisere seg med en logo som er utviklet på 80- eller 90-tallet dersom logoen inneholder farger. På den andre siden vil en svart/hvit logo være identifiserbar over mye lenger tid. Dersom man har en logo som fungerer i svart/hvit er det også gode muligheter for å legge til farger ved ulike anledninger dersom man ønsker det.

Svart/hvite logoer

Nedenfor er noen eksempler på velfungerende svart/hvit logoer som er moderne med lang holdbarhet.

logo-svart-hvit


NIKE
www.nike.com

Nike har et veldig klassisk og tidløst uttrykk som alle kjenner igjen.

juanmarcos-bowties


JUANMARCOS OF SWEDEN
www.juanmarcosbowtie.com

Dette er et svensk klesmerke med en ganske enkel logo med skrifttypen i sentrum. En svart/hvit logo er i større grad vanlig hos klesmerker som retter seg mot menn.

logotyp


CORO STRANDBERG
www.corostrandberg.com

Et annet eksempel er Coro Strandberg sin logo som symboliserer kvalitet og kunnskap. Logoen formidler også tillit og troverdighet til tross for sitt enkle og kalde utseende.

Er du fremdeles usikker på hvilke farger som passer best for din logo? Ta gjerne kontakt med oss på Logokompaniet og vi hjelper deg i dag.