Logo til firma som vil ha mer

Vi forstår at dere er på utkikk etter noe mer – en unik firma logo. En gjennomtenkt og velutviklet firmalogo sier mer enn tusen ord. Hva vil deres logo formidle? Vi har lang erfaring innen design av firmalogo og forstår dens betydning for markedsføringen.

Kontakt oss gjerne i dag om du har noen spørsmål. Vi hjelper deg med å utvikle den perfekte firmalogo for din bedrift som blir lagt merke til.

Hvordan har vi så kort leveringstid på logo?

Dette er et spørsmål som kommer av og til. Vi er eksperter på å ta frem design av høy kvalitet på kort tid. Vi har muligheten til dette grunnet to viktige faktorer:

  1. Profesjonalitet – Vi tilbyr gjennomtenkt og profesjonelt design. Når en utdannet og erfaren grafisk designer begynner på en firmalogo blir den vellykket.
  2. Effektivitet – Vi legger ikke ned tid på unødvendige møter der man drikker kaffe og snakker om hvordan man skal løse verdensproblemer. Ettersom vi vet akkurat hva vi skal gjøre for å skape unike firmalogoer, kan vi like gjerne droppene tidskrevende møter. Vi jobber online uten dyre møtelokaler i sentrum, noe som bidrar til at man kan tilby rimelig logo til høy kvalitet med kort leveringstid.
Våre logoer blir garantert vellykket

Se gjerne gjennom vårt galleri for å få en oversikt over tidligere logoer vi har designet for ulike selskaper.

Hva skal en firmalogo fortelle?

Dette er et viktig spørsmål som vi stiller allerede fra start. Har du lurt på hva en enkel logo kan avsløre? Det kan faktisk være fler viktige saker som:

  • Hva dere heter
  • Hva dere gjør
  • Hvordan dere gjør det (profesjonelt, raskt, kreativt…)
  • Hvorfor er dere best

Man kan selvsagt lage en lang liste og det kan være spennende å se at små grep kan si så mye. Det handler om en kombinasjon av farger og former. Det kan være hvordan bokstaver plasseres eller og eventuelt hvilke symboler som inkluderes.

Gleden av å ha en unik og profesjonell firma logo

Vi brenner for det vi gjør og jobber hver dag for å utvikle og skape unike og vellykkede logoer for firmaer. Ettersom vi ser deres logo for første gang med «nye øyne», oppdager vi gjerne andre spennende vinkler som dere kanskje ikke har tenkt på. Når logoen endelig er klar vil all kreativitet, profesjonalitet og tid som vi la ned i logoen faktisk skinne gjennom. Vi sender deg også logoen i ulike filformat slik at du kan bruke den i høy kvalitet på mange ulike medier.