Kan jeg lage egen logo?

Selvsagt kan man lage egen logo! Samtidig er det viktig å tenke over et par ting før man begir seg ut på noe man ikke nødvendigvis har så mye erfaring med. Dersom man aldri har brukt et grafisk program før kan dette fort bli tidkrevende å sette seg inn i. Det kan derfor være lurt å betale litt mindre for en profesjonell logo fremfor å legge ned mye tid på å ta frem en gratis logo.

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din logo! Sjekk ut vår hjemmeside i dag for pristilbud og inspirasjon.

Dine valg når du skal lage egen logo

Her er noen valg som burde tenkes gjennom før du skaper en firmalogo gratis:

  • Profesjonelle program– Ta et kurs og lær deg det du må kunne for å gjøre en egen logo som du senere kan bruke fritt i alle sammenhenger og medier.
  • Word og andre tekstbehandlingsprogram – Du ser en video på Youtube der du får instruksjoner om hvordan du skal skape en logo i Word. Logoen ser ganske flat ut og den kan ikke trykkes – men den er gratis.
  • Gratis designprogram– Du laster ned gratis designprogram som virker enkle å ta i bruk. Dette kan fort bli tidkrevende ettersom man ikke har brukt disse programmene før.
  • Clip art– Du laster ned clip art og kombinerer et fint bilde med firmaets navn og adresse.

Det tar tid å lage en egen logo uavhengig av hvilken metode man går for. Dette er tid du kan spare og bruke på noe annet dersom du velger å bestille logo fra en profesjonell designer. Vi hjelper deg gjerne! Sjekk ut vår hjemmeside her.