Kule logoer som treffer rett

Hvordan kan vi definere kule logoer? Det blir vanskelig å sette ord på noe som de fleste har ulik oppfatning av. Et kjennetegn på en kul logo kan være at man blir ekstra oppmerksom på logoen og tar gjerne en ekstra kikk. Deretter husker man bildet ettersom man brukte noen ekstra sekunder på den.

Sjekk gjerne ut vårt galleri – vi har designet mange kule logoer gjennom tidene. Hos oss får du garantert noe som folk vil feste blikket på. Kontakt oss i dag for tips og hjelp til å utvikle den beste firmalogoen for ditt firma.

Hva er egentlig kule logoer?

For å forstå hva kule logoer er må man definere hva man mener med kult. De fleste er nok enig i at kult betyr noe som utstråler selvsikkerhet. Dersom du er ute etter en kul firmalogo er du sannsynligvis ute etter å vise at du er fornøyd og stolt over det ditt firma representerer.

Selvsikkerhet og glede kan uttrykkes på mange ulike måter. En kul logo kan bestå av alt fra symboler til tekst, figurer og abstrakt kunst. Kun fantasien setter grenser for hva som passer best for ditt firma.

Kule logoer kan være annerledes

Kult kan også være annerledes

Kult kan også bety at noe er annerledes. Det finnes en rekke eksempler på logoer som kan anses som kule ettersom de bryter normen. Dersom alle innen din bransje hadde en type logo ville du kanskje testet noe nytt?

Når det skal være annerledes er det viktig å fremdeles huske at logoen må være forståelig. Det kan ikke være hva som helst uten en sammenheng til ditt firma og de verdier dere representerer. Logoen skal være firmaets ansikt utad og da må den også formidle virksomheten på best mulig måte.

Gåter – hva betyr det egentlig

Det finnes en del logoer som får oss til å tenke litt ekstra. Vi ser logoen for første gang, andre gang eller til og med tredje gang. Til slutt ser man at det faktisk er et budskap gjemt i logoen. Toblerone bjørnen på berget er et eksempel på dette.

Det kan være en god ide å sjekke ut mulighetene for hvordan deres firma hadde egnet seg for en logo med et hemmelig budskap. Når logoen setter i gang tankene hos folk bidrar dette også til at de faktisk husker logoen. Den kan til og med bli så kul at folk deler den i sosiale medier. Eller kanskje de deler den for å få hjelp til å løse gåten?

Dette består kule logoer av

Dersom vi skal forsøke å oppsummere hva kule logoer faktisk innebærer er det selvsikkerhet, positivitet og en god følelse. I tillegg handler det om at logoen er unik og ofte har en dypere mening. Dette kan kanskje virke komplisert, men kontakt oss i dag så kommer vi med mange unike og gode ideer til din kule firmalogo.