Hvor kan jeg kjøpe logo?

Det er smart å kjøpe logo av en profesjonell logoforhandler ettersom gratis logoer sjeldent er av den kvaliteten et seriøst firma ønsker. Logoen er en viktig del av firmaets identitet og noe man burde tenke nøye gjennom før man bestiller og utformer. Vi på Logokompaniet har lang erfaring innen grafisk design og leverer alltid grafisk design av høyeste kvalitet. Hos oss kan dere stole på at dere vil få en logo som fungerer på best mulig måte i lang tid fremover.

Sjekk ut vår hjemmeside i dag og ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål.

Start med inspirasjon

Før dere kjøper en ny logo er det viktig med inspirasjon. Kanskje har dere allerede en tanke om hvordan den nye logoen skal se ut? Dersom dere ikke har det kan dere gjerne ta en kikk på vårt galleri på Instagram. Der finner dere et bredt utvalg av logoer vi har skapt for våre kunder. Vi har også et galleri på hjemmesiden.

Dersom du finner noen logoer som virkelig faller i smak eller ulike detaljer på ulike logoer – gi oss beskjed så designer vi noe ut fra deres ønsker og behov. Vi ønsker å skape en logo som er tilpasset ditt firmas identitet og som dere kan være stolte av i mange år fremover.

Bestill en logo

Avhengig av hva slags behov dere har så kan dere få mye nytte av våre pakker. Vi vet at ulike firmaer har ulike behov. Det er derfor viktig å tilby ulike alternativer. Du kan bestille en logo her og angi hvilken pakke som passer best for ditt firma.

Kjøp logo med tanke på fremtiden

En logo skal kunne tas i bruk lenge. Den skal være designet med tanke på at deres grafiske profil kommer til å kreve oppdateringer i løpet av årene som går. Dette er det viktig å tenke på ettersom man på oppdatere seg for å være konkurransedyktig.

Et ting som er viktig å tenke over i forhold til dette er om uvanlig design vil fungere like bra om noen år. I tillegg kan det være slik at deres varemerke utvikler seg. Da er det smart å se på kjerneverdien i deres firma og bygge logoen ut fra dette.

På denne måten vil dere få en firmalogo som har svært lang levetid. Vi sørger for at materialet dere får er lett å ta i bruk. Filene med logoen kan dere bruke både på trykk og digitalt. Dersom dere ønsker å endre litt farger eller form i fremtiden er dette på ingen måte vanskelig med våre logoer.

Vi sørger for at dere får en logo tilpasset firmaet som dere kan ha i lang tid fremover. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale eller sjekk ut vår hjemmeside for pristilbud.