Viktig å tenke på når du skal kjøpe logo

Det trenger ikke koste mye å kjøpe en logo, men det er et kjøp som burde gjennomtenkes. En logo er noe som skal ha en viss varighet og representere din virksomhet på best mulig måte. Den skal være unik, lett gjenkjennelig og representere firmaet på best mulig måte. Nedenfor har vi listet opp noen ting som burde tenkes gjennom når man skal kjøpe en logo. Punktene nedenfor er noe som er viktig å tenke gjennom uavhengig av om du ønsker å kjøpe logo hos oss eller for eksempel lage en firmalogo selv.

Kjøpe logo med høy kvalitet

En logo er på mange måter firmaets ansikt utad. Dersom logoen er av dårlig kvalitet, pixlete eller ser veldig billig og enkel ut er dette ikke nødvendigvis noe man vil forbindes med som selskap. I verste fall kan en slik logo bidra til at man mister potensielle kunder.

Høy kvalitet handler om fler saker. Delvis er det viktig at logoen er attraktiv og iøyenfallende. Den skal passe inn med deres firmaidentitet også når det gjelder farger og form. I tillegg er det også viktig at dere får filer som gir gode resultat.

Dersom man for eksempel får pixelgrafikk kan det bli vanskelig å trykke logoen på en tilfredsstillende måte. Høy kvalitet innebærer at logoen skal kunne brukes i ulike sammenhenger, ulike format med samme fine resultat.

Ny logo eller til og en ny grafisk profil?

Av og til kan behovet for en firmalogo føre til at man faktisk ønsker en ny grafisk profil og manual. Dersom det ikke finnes en profesjonell grafisk profil som angir viktige saker som typsnittet man tar i bruk og farger på reklamematerial, så er det på tide å ta tak i dette.

Vi hjelper dere gjerne med å lage en enkel logo som ser profesjonell ut og fungerer optimalt. Vi stiller ingen krav om at man må skape en komplett grafisk profil for å kunne bestille en logo. Samtidig er det ikke så dumt å se over det grafiske iblant.

Når man har en gjennomtenkt og god grafisk profil kan også logoen tas i bruk på en mer kraftfull måte. I tillegg får man nye verktøy som gjør det lettere å holde markedsføringen rent grafisk.

Sjekk ut vår hjemmeside i dag for pristilbud og inspirasjon. Vi hjelper deg gjerne med å ta frem en ny logo eller til og med grafisk profil om du skulle ønske det. Hos oss blir du garantert fornøyd!