Hvordan skal en Instagram logo se ut?

En Instagram logo bør være tydelig og for deres firma bør det være en forenklet versjon av firmalogoen. Vi kan bidra til at deres Instagram logo blir enkel uten at den blir kjedelig. Med en gjennomtenkt Instagram logo blir deres varemerke styrket med hvert innlegg som legges ut på sosiale medier.

Vi vet hvordan en Instagram logo burde se ut. Kontakt oss i dag for å få hjelp eller tips til hvordan ditt firma på best mulig måte blir synlig via profilbildet. Dette er en viktig del av dagens markedsføring online.

Profilbildet er det første som er synlig på Instagram

Når noen klikker inn på din Instagram er det profilbildet man ser først. Det bildet kommer til å gi besøkeren et førsteinntrykk av hva deres varemerke representerer. Et bilde sier jo som sagt mer enn tusen ord og da er det viktig at det blir et gjennomtenkt og riktig bilde.

En annen sak som er viktig å tenke over er at bildet man bruker som Instagram logo også kan få ditt firma til å skille seg ut i mengden. Det kan gi besøkeren en følelse av at dere er unike. Dette kan føre til fler besøk og ikke minst til at deres varemerke blir lagt på minnet.

Første inntrykket regnes og derfor er det viktig at firmalogoen som syntes gir riktig intrykk. Vi hjelper deg gjerne med å utforme din Instagram logo tilpasset din firmaprofil. Kontakt oss gjerne i dag eller sjekk ut vår hjemmeside her.

Instagram logo – en del av din firmaidentitet

Det kan virke fristende å ta i bruk en Instagram logo som skiller seg ut og blir lagt merke til. Kanskje har dere til og med vurdert å gå for noe som skiller seg helt fra firmaets identitet? Dette er ikke noe vi anbefaler. Dersom den logoen dere tar i bruk på Instagram ikke samsvarer med resten av deres grafiske profil, kan det få negative konsekvenser i lengden.

Tanken er jo at aktiviteten i sosiale medier online skal forsterke deres varemerke. Derfor er det viktig at folk kjenner igjen deres firmaprofil også når de befinner seg utenfor Instagram. Derfor er det en god ide å videreutvikle eksisterende logo og tilpasse den til Instagram.

Vi hjelper gjerne! Vi er eksperter på grafisk design og videreutvikler gjerne din eksisterende firmalogo på best mulig måte. Vi kan justere og endre uten at det går utover original designet og firmaets identitet som dere har grunnlagt via andre medier.

Alltid samme eller oppdateringer?

Ettersom Instagram er et dynamisk forum er det ikke så dumt å kunne leke med den logotypen dere allerede tar i bruk. Med et godt design kan man for eksempel legge til effekter hvis ønskelig. Det kan være små detaljer som eller andre symboler som viser at dere er aktive og henger med.

Dette er ikke et must. En velutviklet Instagram logo trenger absolutt ikke alltid se lik ut. Det kan være bra å vite at det ikke er så vanskelig å inkludere muligheten for små justeringer for å gjøre deres feed (bildesamling) på Instagram attraktivt og oppdatert rent grafisk.

Se till att det blir en pricksäker logga!

La oss hjelpe dere med å gjøre et ekstra godt inntrykk grafisk – også på Instagram!