Lage gratis logo?

Det kan virke fristende å skape en gratis logo, men spørsmålet er om det er beste valget for virksomheten. Det finnes alltid ildsjeler som tenker at de kan klare å ta i bruk et enklere designprogram og skape noe eget med firmanavnet. Det er ingen tvil om at dette er mulig, men spørsmålet er om det er beste valget for firmaet.

En fin firmalogo kan være navnet på firmaet i en ring med en liten stjerne. Dette kan enkelt fikses i Word eller et gratis grafisk program. Samtidig er det viktig å tenke over at logoen ikke bare skal være estetisk fin. Den burde også være gjennomtenkt på andre områder. Den burde blant annet være lett gjenkjennelig, feste seg fort på minnet og være tiltrekkende.

Vi tilbyr en smart startpakke for logo. Denne pakken har som formål å gi billige logoer som samtidig er profesjonelle. En logo som kan brukes til alle medier og er tidsriktig samtidig som den har lang varighet.

Du sparer penger på å skape gratis logo. Samtidig om du velger en logo som faktisk kan gjøre en forskjell og være en drakraft for nye kunder, finnes det mye mer å tjene på dette. La oss se litt nærmere på hva du egentlig sparer penger på dersom du velger en gratis firmalogo.

Gratis firmalogo

Med et gratis grafisk program og clip art behøver man ikke betale for designet. Du behøver ikke betale for lisenser for profesjonelle grafiske program eller for tiden en designer bruker for å ta frem noe unikt.

Med tanke på at vi har en logopakke fra 1495kr så kan ikke denne sparingen sees på som særskilt stor. Spesielt ikke om den ikke vil bidra til noe positivt når det gjelder markedsføringen. Det er nemlig slik at logoer som lages i blant annet Word ikke kan trykkes uten at den først gjennomgår vektorisering.

Skape en gratis logo uten et unikt design?

Mest sannsynlig vil en firmalogo som er laget av et gratis program ikke ha noe unikt preg eller være spesielt gjennomtenkt i forhold til ditt firmas behov. Er dette et godt utgangspunkt? Nei, og det gjør at pengene man sparte på å lage logoen selv forsvinner i den store sammenhengen. Det er bedre å la en profesjonell designer legge ned sin tid på å utvikle en logo etter dine ønsker og behov. På denne måten er du sikker på at du får en logo som er best mulig for ditt firma når det gjelder markedsføring.

Finnes det noen fordeler med gratis firma logo?

Det er ingen tvil om at det å få noe gratis på mange måter kan være en fordel. Samtidig er det ikke sikkert det er på nettopp logo man burde spare penger. Dersom man er dyktig på grafisk program er det ingen tvil om at det kan bli en god og gjennomtenkt logo ved å lage den selv. Samtidig gjetter vi at din passion ligger et annet sted enn i utvikling av grafisk logo. Derfor er det ingen tvil om at en amatørlogo kan komme til å koste mer enn den sparer. Både på kort sikt og i det lange løpet.

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din firmalogo på best mulig måte. Kontakt oss i dag eller sjekk ut vår hjemmeside her.