Designe egen logo gratis eller kjøpe logo?

Vil du skape din egen firma logo gratis eller kjøpe firmalogo? Vi har ulike logopakker til lav pris som gjør at du kan spare både tid og penger på å få en profesjonell logo. Vi kan garantere at den lave prisen vi tilbyr ikke går utover kvaliteten på logoen. Vi har lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for å skape best mulig firmalogo for ditt selskap.

Kontakt oss i dag eller bestill direkte på vår hjemmeside til tilbudspris.

Spar penger ved å designe egen logo – helt gratis logo

Det kan virke smart å designe egen logo for å spare penger. Kanskje har du akkurat startet firmaet og ønsker å kutte ned på så mye som mulig. Det er viktig å være sparsom i oppstarten av et firma, men samtidig er det viktig å tenke gjennom hva man skal bruke penger på. En logo er en investering for firmaet og vil få betydning både nå og i fremtiden.

Dersom du skaper en gratis logo er det en risiko for at den ikke signaliserer det den burde. Eller at den har et stort forbedringspotensiale. Det er ingen tvil om at en firmalogo på mange måter er selskapets ansikt utad. Den skal symbolisere hva virksomheten driver med, vekke oppmerksomhet og være lett gjenkjennelig. Dette er faktorer som ikke alltid er enkelt å gjenspeile i en logo. Fortvil ikke – vi hjelper deg gjerne med å designe en logo som er tilpasset din bedrift! Vi har lang erfaring og svært fornøyde kunder. Sjekk gjerne ut vår hjemmeside for inspirasjon og bestilling.

Spar penger, men ikke på kvalitet

Det er viktig å se fremover

Når du skal ta frem en firmalogo er det viktig å tenke fremover. Hvordan vil du at kunder og potensielle kunder skal oppfatte din logo? Hva er viktig å ha med i logoen? Tenk gjennom dette og hvordan man kan skape en gjenkjennelig logo. Har du ikke tid til å tenke gjennom dette? Deleger arbeidet til en profesjonell logodesigner som gjør jobben for deg på best mulig måte. La oss gjøre det vi er best på for deg!

Betal mindre for logoen

Kanskje har du bestemt deg for å la en profesjonell logodesigner skape firmalogoen for deg. Hva innebærer egentlig dette? Må man betale mye for en logo for å få en god logo av høy kvalitet? Absolutt ikke – hvertfall ikke dersom du velger oss på Logokompaniet. Hos oss betaler du fast lav pris uten at det går utover kvaliteten. Vi tar oss av kommunikasjon via nettet og bidrar på den måten til at du slipper å møte opp på tidkrevende møter med oss i sentrum. Hos oss foregår alt online til en mye lavere pris. På den måten kan vi også få fortgang i prosessen og du vil motta din logo innen kort tid.

Det er viktig at du ikke betaler for mye, samtidig som du får en logo du kan være stolt av. Sjekk ut hva våre kunder sier om oss her!