En gjenkjennelig logo for kunder & selskapet

Vi hjelper deg med å skape en gjenkjennelig logo! Når man skaper eller forbedrer en logo er det viktig å tenke på flere ting. Man skal skape en logo som er gjenkjennelig både for kunder, men også selskapet. Det som menes med sistnevnte er at logoen må samsvare med firmaidentiteten. Det er viktig at logoen gjenspeiler og representerer selskapet riktig måte. Dersom man for eksempel har et selskap som eksporterer laks kan det være en god ide å ha en fisk som del av logoen. Dersom man for eksempel har en flaske vin som del av logoen til et eksportselskap for fisk, vil dette være veldig misvisende.

Bli lagt merke til på riktig måte

Det kan være vanskelig å vite hva som representerer selskapet på best mulig måte og samtidig er gjenkjennelig og lett å huske for kunder. Våre designere har lang erfaring i bransjen og med mål om å skape en unik og gjenkjennelig logo for ditt selskap, vil vi garantert komme frem til noe som faller i smak. En tydelig og gjennomtenkt logo er viktig for at folk skal legge merke til den. I dag blir nye firmaer grunnlag daglig og man blir utsatt for ekstremt mye informasjon via blant annet sosiale medier og reiser. Derfor er det viktig å legge ned litt ekstra tid på utformingen av logoen slik at den kan ta del i markedsføringen av selskapet på best mulig måte. 

gjenkjennelig-logo
Eksempel på en gjenkjennelig logo verden over.

En markedsføring som fungerer

En gjennomtenkt logo kan virkelig tilføre mye til markedsføringen av selskapet. En logo som blir lagt merke til og som bidrar til økning i antall kunder og salg er en vellykket logo. Hos oss på Logokompaniet får du profesjonell hjelp for å finne frem til en firmalogo som representerer ditt selskap på best mulig måte. 

Vi på Logokompaniet tilbyr to ulike former når det gjelder firmaidentitet: 

Trykk her for å velge en grafisk profil til fast lav pris.

Trykk her for å velge en detaljert grafisk profil fra 300kr per time. 

Hos oss vil du garantert bli lagt merke til på en riktig måte. Vi skiller mellom publisitet og det er ingen tvil om at all synlighet ikke er god synlighet. Derfor kan du være trygg på at du er i trygge hender hos oss. 

En vellykket firmaidentitet 

Hos oss garanterer vi at du får det du trenger for å skape en firmaidentitet som bidrar til å styrke ditt varemerke. Vi bidrar gjerne til at samtlige i firmaet bruker samme grafikk og verktøy. Dette bidrar automatisk til et helhetlig og profesjonelt inntrykk av bedriften. Vi tenker grundig gjennom hva dere trenger for å få et samlet bilde av deres konsept og for å bli bedre på å spre budskapet uavhengig av hvor man befinner seg. 

Grafisk profil 

I bunn og grunn er det en grafisk profil som representerer firmaidentiteten. Dette det mange først møter når de kommer i kontakt med firmaet. Derfor er det viktige elementer som må være med for å skape et samlet bilde av den grafiske profilen:

  • – Valg av farger og kontraster
  • – Logotype
  • – Visittkort samt maler for email og meldinger
  • – Logo for sosiale medier og mobil kommunikasjon
  • – Layout for brevark og brosjyrer; farger, design, størrelse, skrifttype osv.
  • Når dere mottar ferdige maler for alt materiale som brukes online og offline blir det mye enklere å arbeide med firmaets markedsføring. 

Bestill logo hos oss i dag

Ønsker du å skape en ny logo eller forbedre den du allerede har? Uavhengig av dette hjelper vi deg mer en gjerne med begge deler! Bestill den logopakken som passer best for dine behov og vi gjør vårt ytterste for å møte dine forventninger og ønsker. I første del av prosessen vil du motta ulike forslag som blir utarbeidet av våre designere. Deretter finner vi sammen fremt til endringer på vei på målet som er den perfekte firmalogo. Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende samtale.  Du kan også gjerne lese om hva andre kunder sin erfaring med oss er, her på Trustpilot.