Hvordan skal firmalogoen se ut?

Firmalogoen skal være unik! Men hvordan ser unik ut? Dette er ikke like enkelt å svare på. Heldigvis har vi lang erfaring gjennom å ta frem nye konsept og skape firmalogoer som er tilpasset det spesifikke firmaet. Vi lager logo etter dine ønsker og som passer profilen til ditt firma.

Kontakt oss gjerne om du ønsker hjelp med en firmalogo. Vi skreddersyr logoen etter dine ønsker og behov. Nedenfor finner du en liste over hva som er viktig å tenke gjennom når det gjelder design og stil for å utvikle en god og gjennomtenkt firmalogo.

En firmalogo skal være lett gjenkjennelig

Dette er et veldig viktig punkt. Når en firmalogo har riktig look vil den automatisk bli lett gjenkjennelig. Det er nok å se logoen en gang i forbindelse med en presentasjon av deres firma, produkt eller tjeneste. Neste gang logoen er synlig må det finnes en tydelig kobling mellom bildet og deres firma. Dersom dette er tilfellet er det en god logo for deres firma.

Firmalogoen skal gjøre inntrykk

Det er en stor og viktig fordel om firmalogoen gjør inntrykk. Kanskje er den litt ekstra interessant og man vil se nærmere på den? Kanskje finnes det en liten tekst som bare må leses? Mange ulike saker kan bidra til effekten som gjør at logoen blir lagt merke til.

Logoen må beskrive ditt firma

Hvordan beskriver man et firma? Selvsagt kan man ha med ord og tekst i en firmalogo. Samtidig er dette på ingen måte nødvendig. Saker som farger og form kan gi den følelsen som man ønsker å formidle. Det betyr at folk som ser logoen forstår hva dere representerer.

Firmalogoen skal ha lang varighet

Logoen skal være fin og appellere til potensielle kunder i dag og flere måneder eller år frem i tid. Derfor er det viktig at logoen er tidløs, samtidig som den ikke blir kjedelig. Med små justeringer og oppdateringer i løpet av tiden som går vil din logo være attraktiv og følge trender i mange år fremover.