En tydelig og gjennomtenkt firmaidentitet

Firmaidentitet er viktigere enn mange tror og dessverre bruker man lite tid på å utforme dette på best mulig måte. Med en tydelig og gjennomtenkt grafisk profil blir det enklere å kommunisere og bli lagt merke til. Når et firma er synlig vil folk legge merke til det og huske varemerket. En slik markedsføring er gull verdt i dagens samfunn. I dag blir nye firmaer grunnlag daglig og man blir utsatt for ekstremt mye informasjon via blant annet sosiale medier og reiser. 

Dette er en markedsføring som virkelig fungerer! Samtidig er det viktig å få profesjonell hjelp for å få fram din firmaprofil på best mulig måte.  

Vi på Logokompaniet tilbyr to ulike former når det gjelder firmaidentitet: 

Trykk her for å velge en grafisk profil til fast lav pris.

Trykk her for å velge en detaljert grafisk profil fra 300kr per time. 

gjennomtenkt-firmalogo

Bli lagt merke til – «etterlat synlige spor» som folk legger merke til og husker ved hjelp av en velutviklet firmaidentitet.

FIRMAIDENTITET FOR ALL VIRKSOMHET

Hos oss garanterer vi at du får det du trenger for å skape en firmaidentitet som bidrar til å styrke ditt varemerke. Vi bidrar gjerne til at samtlige i firmaet bruker samme grafikk og verktøy. Dette bidrar automatisk til et helhetlig og profesjonelt inntrykk av bedriften. Vi tenker grundig gjennom hva dere trenger for å få et samlet bilde av deres konsept og for å bli bedre på å spre budskapet uavhengig av hvor man befinner seg. 

PROFIL?

I bunn og grunn er det en grafisk profil som representerer deres firmaidentitet. Dette det mange først møter når de kommer i kontakt med firmaet. Derfor er det viktige elementer som må være med for å skape et samlet bilde av den grafiske profilen:

  • Valg av farger og kontraster
  • Logotype
  • Visittkort
  • Maler for email og meldinger
  • Logo for sosiale medier og mobil kommunikasjon
  • Layout for brevark og brosjyrer
  • Når dere mottar ferdige maler for alt materiale som brukes online og offline blir det mye enklere å arbeide med firmaets markedsføring. 

SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA ANSATTE

En grafisk profil er svært nyttig og tidssparende ettersom den bidrar til at samtlige vet hva som gjelder og følger samme profil. Når det finnes enkle retningslinjer for kommunikasjonen i firmaet kan hverdagen bli både enklere og mer effektiv for de fleste.

VI KAN HJELPE TIL!

Vi hjelper gjerne med å utvikle firmaidentiteten etter deres ønsker og behov. Vi bidrar med å skape en mer effektivt, tidssparende og profesjonell grafisk profil for ditt firma. 

KONTAKT OSS I DAG FOR EN NY ELLER OPPDATERT FIRMAIDENTITET

Uavnhengig av om du trenger en ny firmaidentitet eller bare litt finjustering/oppdatering på den du allerede har – vi hjelper deg! Kontakt oss i dag og vi utarbeider et forslag på en firmaidentitet dere garantert vil få nytte av.