På utkikk etter billig russelogo? 

Vi er best på billig russelogo i Norge! Russelogodesign har siden 2009 vært Norges billigste leverandør av russelogo med høy kvalitet. Hos oss får du en unik russelogo med første skisse innen få dager og ferdig russelogo vanligvis innen 1-2 uker. Du betaler ingenting før logoen er ferdig. I tillegg til billig russelogo til faste lave priser tilbyr vi også klistremerker, tekst logo, vanlig logo, banner design og mye mer. Finner du ikke det du leter etter? Send oss en mail eller beskriv i bestillingsskjemaet hva du ønsker så strekker vi oss langt for å imøtekomme russen sine ønsker. 

Er du på utkikk etter firmalogo eller annet innen grafisk design? Sjekk ut Logokompaniet for gode tilbud i dag.

Hvem er Russelogodesign.no?

Vi er en del av Russelogo.no som er Norges største leverandør av premium russelogo. Hva er egentlig forskjellen på Russelogo.no og Russelogodesign?

– Kvaliteten er den samme – vi tilbyr topp kvalitet til alle våre kunder uavhengig av om du bestiller fra Russelogo eller Russelogodesign. 
– Prisforskjellen varierer avhengig av hvilke produkt/pakker du bestiller. På Russelogo.no tilbyr vi premium produkter der du får fler ting i de ulike pakkene. Altså betaler du litt mer, men du får også mer for pengene. 
– Russelogodesign er budsjettversjonen der vi ønsker å tilby russ en kvalitetslogo til fast lav pris. 
– Russelogodesign er det perfekte valget for deg som ikke ønsker en logo som inneholder for mye. Kanskje er du kun på utkikk etter en tekst logo? Da kan du få det i topp kvalitet til en billig penge hos oss. 
– Outlet-logo er også noe som tilbys på vår hjemmeside! Her får du billig russelogo fra kun 990kr med rekord rask levering. 

Hva inngår i våre russelogopakker: 

Russelogo tilbud – NÅ: fra kun 2490kr

– Unik russelogo av premium kvalitet
– Første skisse innen 1 uke 
– 3 endringer
– Profilbilde til sosiale medier
– 1 karakter – fler kan legges til hvis ønskelig mot et pristillegg
– 100% konfidensialitet
– Trykkfiler/vektorgrafisk design (filene kan brukes på alle trykksaker: buss, van, klær, klistremerker etc)
– Fullstendige rettigheter til din logo
– Instagram-vennlig logo
– Back-up logo 

Russelogo tekst – NÅ: fra kun 1990kr

– Russelogo med kun tekst 
– Første skisse innen 1 uke 
– 2 endringer
– Profilbilde til sosiale medier
– Ingen karakterer (kun tekst)
100 % konfidesialitet
Trykkfiler/vektorgrafisk design (filene kan brukes på alle trykksaker: buss, van, klær, klistremerker etc)
Fullstendige rettigheter til din logo
Instagram-vennlig logo
Back-up av din logo

Hva er forskjellen på de to russelogo pakkene?

Russelogo tekst fra kun 1990kr vil si at du får en russelogo med kun tekst. Vi lager en kul font på teksten, men farge og effekt etter deres ønsker. Dersom du ønsker en russelogo med personer/bilder og andre elementer må dere velge pakken til 2490kr. I tillegg til disse pakkene tilbyr Russelogodesign også Outlet logo fra kun 990kr. Denne prisen inkluderer gratis navneendring og vi har et stort utvalg av ulike logoer i denne kategorien. Når du og din russegruppe har valgt den logoen dere ønsker hvis dere går for en Outlet logo, vil dere i løpet av kort tid motta denne på mail. Les gjerne mer om svar på ofte stilte spørsmål fra russen på vår hjemmeside eller kontakt oss direkte på chat, mail eller telefon i dag. Vi er her for å bidra til en uforglemmelig russefeiring! 

Sjekk ut vår hjemmeside og benytt deg av knalltilbudet i dag! Vi strekker oss langt for å imøtekomme russen sine ønsker og lever for fornøyde kunder. Vårt mål er at alle våre kunder skal bli fornøyde med resultatet og få en russelogo de kan være stolte av. Sjekk ut hva russen skriver om oss her – vi har Norges mest fornøyde russ som kunder.