Kan man bruke billig logo?

Selv om en logo er billig betyr ikke det at den er dårlig. Det avhenger helt av hva som er årsaken til at logoen er billig. Selv om man sparer penger trenger man ikke nødvendigvis få dårlig kvalitet på produktet. Hos oss får du profesjonell logo av høy kvalitet til lav pris. Sjekk gjerne ut vår hjemmeside i dag for pristilbud.

Spar tid, men ikke kvalitet

Noe vi legger stor vekt på er at det finnes en hel del saker som ikke trengs for å skape et fint design. Vi filer bort saker som dyrt kontor og lange møter som egentlig ikke er nødvendig. Ressursene legger vi heller på kvalitet og det gjør at vi sparer både tid og penger.

Uansett om du behøver et designbyrå i Oslo eller Tromsø kan du alltid kontakte oss for billige logoer. De blir billige ettersom vi jobber raskt og effektivt. Vi tar all kommunikasjon online eller via telefon og dette leder til gode resultat på mange måter.

Något som vi lägger stor vikt vid är att det finns en hel del saker som inte behövs för att skapa riktigt fin design. Vi filar bort saker som dyrt kontor och långa och många möten som egentligen inte behövs. Krutet lägger vi på kvalitet och det gör att vi spar både tid och pengar.

Mycket kan vi göra direkt online utan att ses!

Hvordan avgjøre om en billig logo blir bra?

For å kunne avgjøre om en billig logo blir bra eller ikke er det fler ting man må tenke gjennom. Er det en amatør som har tilgang til clip art og som kan litt om Photoshop? Eller er det en person som har gjort tusentalls logoer tidligere og har et godt rykte?

Det handler om å finne balansen

Vi opplever at vi har funnet en balanse lønner seg både for kunden og designeren. På den ene siden jobber vi på en profesjonell måte. På den andre siden lykkes vi med å få ned prisen gjennom en effektiv arbeidsprosess som tar bort unødvendige tidstyver. Dette er noe som gjør det enklere og bedre for designeren å kunne jobbe fokusert samtidig som kunden ser gleden i å få mye kvalitet for pengene.

Det skal ikke se billig ut

Uansett hvilken logo dere har behov for og hva dere betaler for den så skal den ikke se billig ut. Logoen skal ikke framstå som at dere har valgt å skape den i Word når man faktisk har valgt et seriøst designbyrå for å ta frem en ny firmalogo.

Samtidig kan ikke alle ha samme mening. Vi lytter gjerne etter dine ønsker og designer en logo etter dette. Vårt mål er å lage en logo etter kundens ønsker som ikke koster for mye men samtidig holder høy kvalitet. Kontakt oss i dag eller sjekk ut vår hjemmeside for pristilbud og inspirasjon.