På jakt etter billig logo? 

Billig logo til høy kvalitet? Det er ingen ting i veien med å være prisbevisst og ikke ønsker betale for mye for en logo. En billig logo trenger ikke nødvendigvis være en dårlig logo. Samtidig bør man undersøke hvorfor logoen er billig og om det rett og slett er litt for godt til å være sant. Selv om man har et budsjett og følge kan det være lurt å legge litt ekstra penger på en logo for å få den gjennomført på en profesjonell måte. Dette er grunnet logoen på mange måter er selskapets ansikt utad. 

En logo skal representere selskapet på best mulig måte i forhåpentligvis lang tid fremover. Dermed ønsker man ikke en billig versjon som ikke holder standard, verken skiller seg ut i mengden eller har lang holdbarhet. Hos oss får du profesjonell logo av høy kvalitet til lav pris. Sjekk gjerne ut vår hjemmeside i dag for pristilbud.

Spar penger på de riktige tingene 

Det finnes mange ting man kan kutte ned på i et selskap og det er selvsagt viktig å se over kostnader for å gjøre det så bærekraftig som mulig. Samtidig er det viktig å prioritere riktig når det gjelder hva man skal spare penger på. Når det gjelder logodesign finnes det utallig mange designere og grafiske byråer på markedet. Da kan det være lurt å være kritisk til hva og hvem man velger. På Logokompaniet har vi både kvalitet og pris i fokus. Vi ønsker å kunne tilby kunden lave priser til høy kvalitet.

En digital hverdag som gagner våre kunder 

Vi tar bort kostnader på for eksempel et dyrt kontor i sentrum av Oslo og tidkrevende møter. Dette gjør at vi sparer tid og penger og dermed kan kutte i prisene som tilbys på hjemmesiden. De ressursene vi sparer legger vi altså på å kunne tilby høy kvalitets produkter til faste lave priser. Er du på utikk etter et designbyrå i Oslo, Tromsø eller kanskje Bergen? Uavhengig av hvor i landet du befinner deg kan vi garantere at du vil motta en logo i løpet av kort tid som holder høy kvalitet hos oss. Vi tar all kommunikasjon online eller via telefon og dette leder til gode resultat på mange måter. Dermed trenger du ikke som kunde å reise hele veien til for eksempel Oslo for å kjøpe en unik firmalogo tilpasset ditt selskap. Hos oss fikser vi alt digitalt og er tilgjengelige hverdager innen normale arbeidstider. 

Finne balansen 

Det er viktig å gjøre research før man velger et grafisk designbyrå. Dersom prisene er overraskende lave burde man være litt kritiske. Prisene gjenspeiler ofte arbeidet og kan resultere i at designerne benytter seg av clip art eller Photoshop for å endre på en logo som allerede er laget. 

Vi opplever at vi har funnet en balanse lønner seg både for kunden og designeren. På den ene siden jobber vi på en profesjonell måte. På den andre siden lykkes vi med å få ned prisen gjennom en effektiv arbeidsprosess som tar bort unødvendige tidstyver. Dette er noe som gjør det enklere og bedre for designeren å kunne jobbe fokusert samtidig som kunden ser gleden i å få mye kvalitet for pengene.

Bestill logo hos oss i dag for fast lav pris 

Sjekk gjerne ut vår hjemmeside med knalltilbud på ulike logopakker. Vi tilbyr mye mer enn bare logo og hjelper deg mer enn gjerne med å finne det som passer deg og din bedrift best. Er du usikker på hva du trenger eller noe knyttet til våre produkter? Finner du kanskje ikke det du leter etter på vår hjemmeside? Ta gjerne kontakt med oss i dag via vår kundeservice for veiledning og hjelp. Hos oss får du garantert en billig logo til lav pris. Du kan også sjekke ut hva våre kunder skriver om oss på Trustpilot